Skopje

Search

  Електричен грејач Електролукс обезбедува сигурен живот ,таквата разноврсност овозможува економија  и корист од употребата во секојдневниот живот на корисниците. Електичниот Грејач на вода Електролукс ги подобрува условите за живот во земјата Удобен живот во голема мера зависи од достапноста на топла и ладна вода во куќата. Исто така и Бојлер Електролукс со греење на електрична енергија и гас е претставен од сведската компанија Електролукс. Компанијата произведува уреди за проток и складирање со различни капацитети, хоризонтален и вертикален дизајн.

Во Битола, есента и зимите се многу студени, греењето е обезбедено доцна. Се случува во зима да нема доволно централно греење, а температурата на куќата станува непријатна. Тогаш нашиот сигурен електричен грејач кој може да биде  во конвектор ,термо печка , бојлер ,греалка , доаѓа до спасување.

·         Кој вид грејач е најдобар ?

   Можете да најдете различни видови на грејачи во продавниците, но јас препорачувам електрични  грејачи на Електролукс од Битола . Грејачи на нафта  или плин може да биде опасно: ако заштитата не успее, топло масло може да протекува, а тоа, во некои случаи, се заканува на пожар. Ова е застарена технологија, истото може да се каже и за спирални грејачи... Иако тие се побезбедни од нафтените, тие се краткотрајни и многу го сушат воздухот и се опасност за корисниците .Избравме електичен грејач за вашите  апарати, кој, како што ветуваат, тешко гори кислород и не го исуши воздухот. Во пракса, негативното влијание врз влажноста на воздухот почнува да се чувствува по околу два часа работа на уредот од друг производител. Во овој случај кога електричниот грејач бе е од Електролукс  во вашата   глава почнува да  ве боли, и треба да го отворам прозорецот.

Contact

Electrolux
= Heating Elements =

E-mail:          electrolux@t-home.mk        
E-mail:          natasa@electrolux.mk      
Telephone-Bitola: +389 (0) 47 203 330
Telephone-Skopje: +389 02 3298 130
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108

 Electrolux