Skopje

Search

     Електричен грејач Електролукс обезбедува сигурен живот ,таквата разноврсност овозможува економија  и корист од употребата во секојдневниот живот на корисниците.Во Битола, есента и зимите се многу студени, греењето е обезбедено доцна. Се случува во зима да нема доволно централно греење, а температурата на куќата станува непријатна. Тогаш нашиот сигурен електричен грејач кој може да биде  во конвектор ,термо печка , бојлер ,греалка , доаѓа до спасување.

·         Кој вид грејач е најдобар ?

   Можете да најдете различни видови на грејачи во продавниците, но јас препорачувам електрични  грејачи на Електролукс од Битола .Избравте електичен грејач за вашите  апарати, кој, како што ветуваат, тешко гори кислород и не го исуши воздухот. Од другите производители  грејачите во пракса прават негативното влијание врз влажноста на воздухот почнува да се чувствува по околу два часа работа на уредот кој го користите. Во овој случај кога електричниот грејач е од Електролукс  во вашата не ве боли  и  не треба да го отворам прозорецот.

Manufacturer:
Select manufacturer
Results 241 - 264 of 638

Electrolux Electric heaters Online Shop Elektricni Grejaci

Contact

Electrolux
= Heating Elements =

E-mail:          electrolux@t-home.mk        
E-mail:          natasa@electrolux.mk      
Telephone-Bitola: +389 (0) 47 203 330
Telephone-Skopje: +389 02 3298 130
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108

 Electrolux